warnsveld zutphen lochem ruurlo hengelo zelhem laren barchem borculo diepenheim groenlo eibergen doetinchem eefde gorsel epse deventer bathmen schalkhaar doesburg baak steenderen

docente Rita Boshart - het klavier piano's en vleugels

Ambachtsweg 2A
7251 KW Vorden
Het Klavier is liefde voor de piano
ruim 50 jaar vakmanschap
service en kwaliteit.
Het Klavier
Ga naar de inhoud

De pianolessen  bij Het Klavier worden gegeven door
Rita Boshart.  
Gediplomeerd docente en lid van EPTA

Al ruim 40 jaar geef ik met veel plezier pianoles aan kinderen, jongeren en volwassenen in mijn eigen lespraktijk en af en toe op een muziekschool. De meeste leerlingen hebben 5 of 6 jaar les voordat ze uitwaaieren naar een andere school, baan of studie en in die tijd ontstaat er altijd een fijn contact.

Ik zie graag dat de leerling met plezier naar de les komt en thuis goed uit de voeten kan met de tips die ik heb gegeven. Bij Het Klavier krijg je het nieuwste lesmateriaal met eigentijdse liedjes aangevuld met extra oefenstukjes om het geleerde in praktijk te brengen.
De normale lesstof is er om ‘steeds beter te worden’  want ik vind het  belangrijk dat er een basis gelegd wordt waarmee je zelf vooruit kan vanaf het moment dat de lessen stoppen.
Daarnaast is er in overleg altijd plek voor je eigen favoriete repertoire en krijg je tips en trucs om iets te leren spelen. Het repertoire wat door leerlingen gespeeld wordt is heel divers: de klassieke componisten, de eigentijdse componisten zoals Einaudi en Yann Thiersen natuurlijk, evergreens, pop/rock nummers, quatre-mains, stukken voor twee piano’s en begeleidingen. Zodra  je akkoorden kunt spelen gaan we aan de slag met popliedjes.
Zowel beginners als gevorderden zijn welkom in alle leeftijden. Kinderen zelfs  vanaf 5 jaar. (Elders meestal vanaf 8 jaar) Het is wonderlijk hoe snel een kind van deze leeftijd zich in de pianoles leert concentreren, goed te luisteren, na te spelen en kleine opdrachten te maken die hem/haar voorbereiden op muziek lezen. Op deze manier kan jouw kind tot aan de middelbare school een geweldige muzikale basis leggen zonder druk of haast.
Ouders geven aan dat de kinderen ‘ vrij en zonder faalangst spelen’. Collega-professionals geven aan dat mijn leerlingen ‘weten wat ze doen’.  En ook nadat de lessen beëindigd zijn hoor ik via via nog vaak terug dat een oud leerling nog steeds regelmatig achter de piano zit om lekker te spelen.
Een mooier compliment kan deze juf niet krijgen.

                 

Ben je enthousiast geworden? Bel of mail dan voor een gratis proefles/kennismaking.

webdesign: jack@het-klavier.nl
Terug naar de inhoud