warnsveld zutphen lochem ruurlo hengelo zelhem laren barchem borculo diepenheim groenlo eibergen doetinchem eefde gorsel epse deventer bathmen schalkhaar doesburg baak steenderen

docente - het klavier piano's en vleugels

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

pianolessen

De pianolessen bij Het Klavier worden gegeven door
Rita Boshart.  

Gediplomeerd docente en lid van EPTA

'Al ruim dertig jaar geef ik met veel plezier pianoles aan kinderen, jongeren en volwassenen in mijn privé lespraktijk. De meeste leerlingen hebben gemiddeld vijf tot zes jaar les bij mij voordat ze uitwaaieren naar een andere school of studie en in die wekelijkse ontmoetingen ontstaat er altijd een fijn contact.

Het belangrijkste vind ik dat de leerling graag naar les komt en thuis met plezier achter de piano zit. In de lessen wordt serieus maar zeker ook met humor aandacht besteed aan heel veel facetten van het pianospel. Waaronder bijvoorbeeld: een mooie houding, noten lezen, gehoortraining, akkoordenleer, muzikale voordracht en samenspelen. Iedere leerling maakt kennis met diverse genres in de muziek, van Einaudi tot Bach en altijd afgestemd op jouw tempo, voorkeur en mogelijkheden. Je krijgt les in een fijne leskamer op een mooie piano! Leerlingen zijn welkom vanaf 5/6 jaar, en mijn oudste leerling is momenteel 79! Ouders geven aan dat de kinderen ‘vrij en zonder faalangst spelen’.  En ook nadat de lessen zijn beëindigd hoor ik vaak terug dat een oud-leerling nog regelmatig achter de piano zit om zijn of haar hobby ‘lekker pianospelen’ uit te oefenen.
Een mooier compliment kan deze juf niet krijgen!'


Voor meer informatie over de lessen en aanmeldingen  kunt u terecht bij:
Rita Boshart
Telefoon 06 23034222

webdesign: jack@het-klavier.nl
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu